We are looking for English teachers

We prepare young people for life by promoting both academic and personal development in the context of an international community. We encourage critical thinking with a solution-oriented approach. Interdisciplinary projects and open, blended and applied learning are important elements in our toolkit.

For our ambitious educational mandate we seek committed, open-minded English teachers. Your passion for English is complemented by a sense of fun. Your natural authority in the classroom stems from the mutual respect between teacher and students. You get a real buzz from empowering your students to become confident and competent communicators in the language.

We offer an exceptional working environment and a supportive multicultural community of students, parents and colleagues. You will have the freedom to make your mark on our expanding school – our team prides itself on developing the school together.

Requirements:

·       Elementary school teachers:

o   internationally recognised teaching qualification, equivalent to the German 1st & 2nd Staatsexamen

o   German language at C1 level desirable

o   second teaching subject desirable but not essential

Do you believe this is you? Then we would very much like to hear from you!

Please send your full CV, covering letter and supporting evidence of education and professional training via email to:

John-F.-Kennedy Gemeinschaftsschule

Am Rabenhügel 10

+49(0)361 - 78982460

E-Mail: info@jfk-gemeinschaftsschule.de

Wir suchen Fach- und Klassenlehrer für die Primarstufe (Kunst, Musik) und ab Schuljahr 2016/17 für die Sek I und Sek II

Fächer: Deutsch, Physik, Spanisch,  Musik, Kunst

Im Mittelpunkt Ihrer Arbeit steht:

• die Gestaltung, Organisation und Reflexion von Lehr- und Lernprozessen
  • die Umsetzung unseres Schulprogramms, das Sie im Team stetig weiterentwickeln
  • die Beratung und Hilfestellung der Schülerinnen, Schüler und Eltern
  • die Grundsätze der Schule nach Innen und nach Außen zu vertreten

Wir suchen ebenso Erzieher für die Ganztagsbetreuung.

Sie sind mit Leidenschaft Lehrer/Erzieher und offen für neue Lehrmethoden?

Wichtig ist uns, unseren Schülerinnen und Schülern eine anregende, von Respekt geprägte, als Gewinn betrachtende Schulzeit zu ermöglichen. Sie werden in ihren Fähigkeiten und Begabungen optimal gefördert.

Ihre Qualifikationen

• Sie können Kinder für den Unterricht begeistern, mit Leidenschaft sind Sie Lehrer, Pädagoge, Coach und Querdenker.
  • Sie können eine Klasse verantwortungsvoll führen, sich durchsetzen und gut organisieren.
  • Sie haben ein abgeschlossenes Studium (2. Staatsexamen) oder ein vom Thüringer Ministerium anerkannten bzw. gleichgestellten Abschluss.

• Als Erzieher haben Sie eine abgeschlossene Ausbildung.

Bewerben Sie sich bei uns.

Wir freuen uns auf Sie.

Bitte schicken Sie Ihre aussagekräftige Bewerbung per Post oder per Mail an: Frau Scholka -

sekretariat@jfk-gemeinschaftsschule.de

Ansprechpartnerin ist unsere Schulleiterin Frau Weißflog.